top of page

Wie is Miss Marketing?

* Communicatief zwaargewicht * Organisatorisch sterk * Optimist

* Hands-on * Dé ultieme multi-tasker  *Minutieus accuraat

En bovenal zéér gedreven!

Marketingfeit: Wist je dat de gemiddelde menselijke aandachtspanne is gedaald van 12 sec.in 2000
naar 8 in 2013.

Kortom als je dit leest mag ik van geluk spreken!

Daisy Yong_edited.jpg
Daisy Yong,
Miss Marketing

"Marketing is niet moeilijk en hoeft absoluut niet schreeuwerig! Het gaat om wat bij jouw merk past en niet om wat de massa doet...#nononsense!"

Miss Marketing is dé specialist als het gaat om

custom made (digital) marketing & events.

 

Als marketing professional heb ik meer dan 10 jaar ervaring met het in de markt zetten van betekenisvolle merken door middel van multi-channel marketing. Ik analyseer merken, pas de strategie daarop aan en waar nodig zorg ik voor het juiste tactische plan. Ik heb ervaring met start-up & scale-up bedrijven en help naast mijn huidige baan ook (jonge) ondernemers die het beste uit hun merken willen halen.

Ieder merk is uniek en Miss Marketing kijkt graag naar de mogelijkheden die daarop naadloos aansluiten. Zij kent het klappen van de zweep en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 

​Uitgedaagd door haar opdrachtgevers combineert Miss Marketing haar jarenlange ervaring, creativiteit en pragmatische aanpak. 

Miss Marketing staat voor kwaliteit, heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit met als doel een eindproduct met een eigen gezicht én identiteit.

BIJZONDERE SAMENWERKINGSPARTNERS

Als marketeer had ik de kans om met een diversiteit aan nationale maar ook internationale partijen samen te werken.  Van zowel online als offline retailers, licentiebureaus tot productie bedrijven. Voor een budget of praktisch geen budget. Bij projecten zie je een kleine impressie van de bedrijven waar ik zoal mee heb samengewerkt.

bottom of page